Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпределителни валове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разпределителни валове

Колеги имам 145 1,4 ТС 97г. Казаха ми, че разпределителните валове от 2.0 или 1.8 ще станат на моята и ще е малко по сърдита като и давам газ. Въпроса ми е има ли значение дали валовете са от 145 или може и да са от друг модел със същия двигател (Извинявам се ако въпроса ми не е в правилния раздел )
    sigpic

Резултата с валовете от 2-ка нямам представа какъв е, но валовете няма значение от какъв модел ще ги вземеш, стига да е 16V ТС. Също така валовете на 1.8ТС и 2.0ТС са еднакви, тъй че можеш да търсиш и 1.8 за донор.
    Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
    Fiat Brava JTD

Comment

баце, не знам колко ще има ефект от тези валове.. ако искаш мощност смени колата или мотора..(. ако си със стария мотор с металните колектори там много по скъпо ще излеза трансплантацията, на какъвото и да е ТС различен от 1,4 (дебитомер комп, са различни) ако си новите само желязо.(Двигател+ скоростна кутия).. и млко доработка заради Всм колектор и ремап на компа... и това ако си с ал. картер...ако си с металният имаше разлика с полуоските) май Колегите ще ме коригират ако съм се объркал

поздрави...
      Last edited by Majed_146; d.m.y г., 01:00.
      sigpic
      Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
      FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Мерси много колеги, за сега ще изчакам,че ми предложиха бартер за Ланча Делта 2.0 16в
        sigpic

Comment

Working...
        X